tisdag 24 november 2009

Transition Winter Awards sthlm

Då var vi tillbaka i Åre igen efter en grymt kul helg i Sthlm. Helgen började med att vi stack till Östermalm där Transition hade styrt upp Winter Awards. Både jag och tina var nominerade och vi vann faktiskt båda två!

Här kommer nomineringarna:


ÅRETS VIDEOSLOK NIKLAS BYSTRÖM
Årets videoslok har på egen hand drivit Sveriges snowboard- och skidscen framåt genom hårt arbete, envist slit och en fantastisk hängivenhet. Alltihop med en budget som ligger väldigt nära nollstrecket. Att kärleken till snön lyser igenom i allt han gör bidrar bara ytterligare till vår beundran.


ÅRETS PARKSHREDDER SNOWBOARD - DAM MARTINA LARSSON
Med en otrolig passion för snowboard och en trickpåse modell större visar hon vägen för en hel generation tjejer. Hon levererar sina trick med stil och engagemang och likt en Rolexklocka vägrar hon sluta slå.

På lördagen så var det LG winterjam. Transition hade styrt upp en fet Lounge där man kunde sitta inomhus och kolla på tävlingarna. Det var riktigt fint väder på dagen men mot kvällen så blev det ganska kallt så det var smoth att kunna hänga ut där. Stigel bjöd på gratis öl och vi hade det allmänt trevligt.

Det kommer mer bilder från helgen men eftersom min Iphone och foto kamera är kvar i Sthlm så kommer det senare!

Inga kommentarer: