måndag 9 november 2009

Filmning och start av projekt

Idag sova jag riktigt länge och fick ångest då jag vaknade och såg att det var grymt bra väder, jag borde varit ute tidigare och filmat! Jag och Kuske har börjat planera och ordna med klipp för imorgon så börjar redigeringen av vårat Boardstore projekt. Vi stack runt lunchtid upp till Rödkullen och filmade ett ganska långt timelapse shot och lite annat. Tar sjukt lång tid att filmna time lapse, Några timmars filmande kan ju sluta med några sekunders klipp så det är tidskrävande men snyggt. Väl uppe i Rödkullen träffade vi Laffa som just köpt lite ny plyfa som han skulle laga några boxar och rails med. Jacob Wilhelmson kom också upp och hängde och kollade in trappen som vi ska fixa till och slänga upp i parken i vinter. Här kommer några bilder.

Kuske och teka hänger ut och väntar på att solen ska gå ner så våran time lapse är klar:


Kuske chillar i Rödkullen:


Down flat down railen som ska riktas rak och sättas på trä på stegen och plattor mellan stolparna, kommer bli crazy!Pistmaskins förarna putsar det sista innan dom kan börja shredda!


Dessa hoppas jag ska få jobba hårt i parken i vinter:


Fan jag måste börja ta med mig min riktiga foto kamera när jag är ute, glömmer den alltid så det slutar med att jag tar bilder med Iphonens kassa kamera!

2 kommentarer:

Beyer sa...

ser sjukt smooth ut! Kommer det byggas trapp på båda sidor eller ska det vara en sida med trapp?

Niklas Byström sa...

Tjena! Det kommer bli en sida med trapp, för mycket material och pengar för att bygga på båda sidor. Peace!