torsdag 26 november 2009

Fett!

Jag fick fan rysningar då jag såg den här trailern till Assassins Creed2 på tv för ett tag sedan. Det var dock inte hela versionen utan den kan ni se här nedan. Det är så ballt att spelen har utvecklats så grymt mycket dom sista åren och nu börjar det faktiskt bli vansinnigt snyggt. Detta är ett spel jag bara måste fixa till min PS3. Riktigt coolt att dom har tagit Justice med låten Genesis istället för att försöka med någon mäktig klassisk låt. Det brukar funka bra med dom låtarna med men det blev ju vansinnigt bra med Justice låten. Kolla in denna feta trailer!


Här kommer en annan trailer för samma spel där dom först kör lugn cello musik som sedan går över till en ganska fet beat, riktigt bra animerat och redigerat eller vad man nu ska kalla det när beaten drar igång. Jag gillar dock just Justice trailer mycket mer!


Här kommer deras "Launch Trailer" som är mer som en spel trailer brukar vara. Tycker den är helt ok men dom ovan nämnda är sjukt mycket fetare.


Gears Of War visste också hur man gjorde bra trailers innan det släpptes. Dessa två är riktigt bra båda två.Måste även lägga upp denna från Halo 3:


Inte bra med en xbox 360 och en PS3, man kan ju bli lite smått sugen på ganska många olika lir :). Efter att ha spelat en heldel på PS3 nu efter att jag fick en av Jakob så måste jag faktiskt säga att den är fetare än xboxen. Jag har alltid valt xbox före playstation men nu så är det tvärtom. Något som dock är drygt är att till PS3 så måste jag köpa spel vilket man slipper med en flashad xbox =)

2 kommentarer:

andresoderberg sa...

Assassins Ceed 2 är gaalet bra! bara att fixa :)
http://andresoderberg.blogspot.com/

Niklas Byström sa...

Fett! då blir det att lösa det då haha. Sitter och gamar Killzone2 nu och kom just fram till sista bossen. Riktigt bra lir faktiskt!