måndag 2 november 2009

Pirate & Shaun!

Kolla in Piraternas Pirate Log. I denna episod får vi se hur det var när dom var i Sverige. Min homie Hans "Haze" Åhlund rippar på som vanligt och dom andra svenskarna som syns i filmen är Kalle Ohlson och Chris Sörman. En annan dude som syns i filmen är Mike Casanova. Casanova är en riktigt skön dude som var med pirates när dom var uppe i Tärnaby och bodde i min fjällstuga. Förutom när vi var och filmade så åkte vi någon dag i backen, casanova har riktigt bra skills på rails och det märks när man är ute och kör i parken.

Kolla in Piraternas Logg här: http://vimeo.com/7316844

Här kommer en annan sjuk film från Red bull's Project X. Ett projekt som lär ha kostat så sjuuukt med deg! Ganska galet att dom lägger ner mer pengar på att bygga en pipe till Shaun än vad alla skidorter i helga Sverige lägger ner tillsammans på alla parker till våra svenska åkare.

För att bygga pipen behövdes det flygas dit 30 stora snölass med helikopter för att få tillräckligt med lössnö, samtidigt utanför parken svettsades det ihop 3,6 ton stål för att bygga en foam pit som senare kördes till den half pipen.

Kolla in filmen här:

Inga kommentarer: