torsdag 19 november 2009

Lite blandat!

Bränning fortsätter och leverera godbitar och denna gång är det än en gång med bröderna Helgason. Är så grymt kul att se Johannes filmer och som ni ser och säkert redan sett så har han en väldigt speciell stil när han redigerar.

Eiki, Halldor, Gulli and Adam riding in Tandådalen from www.helgasons.com on Vimeo.Jag måste säga att det är riktigt kul med 5st Boardstore åkare som är nominerade på Transition Winter Awards. Dessa är Martina Larsson, Ludvig Lejkner, Nils Arvidsson, Jag och Sven Thorgren. Sven har nyligen börjat att köra på boardstore och det är en kid som vi kommer få se mer av i framtiden. Riktigt kul att Sven nyligen fick med en bild och lite text i Onboard, stort!

Ludde:


Sven till vänster och Albin Hjellström till höger som nu även rippar på Forum gear!


Ska du köpa nya prylar till vintern så är det bara att klicka in på www.boardstore.se så kommer du garanterat hitta något cleant som du kan shredda med i vinter!


Min vapendragare Chris Thelin som kör vidare med Skullfilms har gjort om sin blogg och där borde ni kika in lite då och då! Chris kommer posta mycket film material samt annat kul som han åker runt på. Kolla in bloggen på www.skullfilms.se

Jag och Chris på Nitro/Seconhands premiären i Östersund. Epic kväll!


Jag var bara tvungen att posta denna bild, sjukt clean =). Vore inte så tråkigt med starwars intro till matcherna och sedan kommer matchpucken inrullandes i en löven R2D2 =)

2 kommentarer:

Tobias sa...

GRAAAAATTTIS. Årets videoslok! Inte illa! Hoppas årets filmande blir minst lika bra som fjolåret för då tar du hem priset igen. Gratta Tina också, hon äger!

Mvh

Tobias bergdahl

Martin sa...

NYTT INLÄGG FÖR HELVETE!!!!!!!!!!!!