tisdag 5 januari 2010

mera klipp!

Här kommer en film från Stendalen med Jakob Wilhelmson. Kristoffer "kuske" Fahlgren har redigerat och gjort ett grymt jobb som vanligt! Bakom kamerorna står jag, kuske och Ante Olofsson.

Jakob Wilhelmson from Kristofer Fahlgren on Vimeo.


Hampus "holy moses" Mosesson har grillats i Methodmag's elektriska stol. Kolla in en bra intervju där hampus ger sin syn på olika saker inom snowboard branschen. Kolla på klippet genom att klicka HÄR!


Keegan And Bradshaw At Bear:


Best Of Camp of Champs Sunset Video. Jonas "bonus" Carlson har några trick med, några andra som syns är Bitner, Horgmo m.fl.

Best Of Night Session from Camp of Champions on Vimeo.Johannes Brenning som vanligtvis står bakom kameran söker sig nu framför linsen och han har gjort en liten sponsor me video. Halldor är hans agent, så är ni sugna på sponsra Johannes så får ni nog skynda på då det redan ryktas om feta kontrakt som snart skrivs under.


Här kommer en film med norska Ducksjen crewet. Railet dom kör är just utanför en av lägenheterna jag bodde i en sommar när jag var och jobbade ihop cash. Det ser ut som om det har kommit riktigt bra med snö i Oslo så vi kommer nog få se många bra railshots därifrån:


the snowboard realms happy new year shredd:


Ken Block 2009 Highlights Slo-Mo & Hi-Def:


Kolla även in när Block är med på TopGear. Jag har alltid gillat TopGear, dom är riktigt bra på filma och redigera och det här avsnittet är absolut inget undantag!:


Travis Pastrana är fan inte frisk hehe. Sjukt kul när han ska stanna och upptäcker att det är lite väl halt efter landningen och inser att det blir en fet crash, panik skrik:

Inga kommentarer: