torsdag 14 januari 2010

Åre Snow Park bilder


Här kommer ett gäng bilder på några utav dom features som vi har uppe i jib delen. Vi har några till saker uppe men jag lägger inte ut bild på dom då de bara har stått där provisoriskt för att det ska finnas en längre line. Jag lägger ut bilder på det som är klart. Parken är i uppbyggnads stadiet och det tillkommer saker nu hela tiden. Svarta linjen är nu stäng då vi sprutar mer snö för att kunna göra dom hoppen större. Röda linjen är uppe och där finns det 5st hopp uppe. Vi kommer snart gå in och fixa ordning dom hoppet så dom blir ännu bättre! I duved finns i dagsläget 3st röda hopp. Imorgon fredag så kommer vi starta arbetat med att göra klart hela rail delen, vi skulle egentligen börjat idag men då vi inte hade någon maskin så shapade vi ordning parken och sedan har vi byggt Åre bokstäver som ska ut i parken och som kan användas på olika shoots. Jag säger det igen, parken kommer bli så feeeet i år!

Down Flat Down staircasen:

Blobben! Här flummade vi ur och byggde en clean jibb feature. På denna finns det så sjukt många olika möjligheter att jibba på. Den ska fin justeras lite, copingen uppe op spinen ovanför railen ska höjas lite så man får mer fart. Det kommer även läggas till en trästock som man kan lägga trick på längst ut till höger när man kommer från svarta linen. Epic!
bmx hopp + mini wallride:
Bonk tunna:

Downrail:
Feffe chillar på skotran:


Feffe och jag bygger bokstäver:
Jag ska även ta bilder på hoppen men det glömde jag idag! Snart kommer även filmen från Åre Snow Park med bla Hans Åhlund och Jakob Wilhelmson, Jag postar den här på bloggen direkt den är uppe! Stay tuned!

3 kommentarer:

tropical needs. sa...

Nicke, du är så sjukt duktig!!!
Parken ser fantastisk ut och jag följer din blogg varje dag, eftersom det ger pepp!

sjukt grymt!!!

/elina

Hampus sa...

Sweet stuff!


www.holymoses.se

Tess sa...

blir ju inte direkt mindre sugen på att bli hel nu när ja ser hur fint ni gjort i parken... men snart har ni mej där åxå, men ja, ja kommer ju slå ihjäl mej ännu mer haha men va gör man inte för o ha roligt? =P