onsdag 2 december 2009

Skidtestarhelgen snart här!!

Skidtestarhelgen närmar sig med stormsteg och det är MYCKET som händer i Åre den helgen! Förutom mycket folk och massor med peppade åkare så kommer det på Fredagen den 11:e bli en feeet premiär på Black Sheep av min och Kuskes nya film! Jag sitter i skrivandets stund och skickar info till Andre på Boardstore som gör affishen! Jag kommer posta ut mer info om premiären under morgondagen!

På lördagen blir det Forum Chillydog Railjam vid målområdet nere vid VM8:an. Det är där damernas världskupp går i mål samt att där kommer alla branch tält vara. Det kommer bli en skön arena där nere och det kommer bli en toppen helg!

På Lördags kvällen blir det återigen party på Wersens!

MISSA NU INTE 10-13 DEC i ÅRE!!


Lördagen den 12 slår Transition sig ihop med Forum för årets fetaste fest i traditionsenlig anda! Kalaset hålls på det nyligen uphottade Werséns Bar i Åre och givetvis borde du vara på plats för att njuta av bra musik, god dricka och sällskap från alla du känner. Dörrarna öppnas vid 22.00 och vill du slippa bli ledsen i ögat ser du till att vara i tid, då faktiskt inte alla får plats.

Vad: Transition x Forum Double Trouble.
Var: Werséns Bar i Åre.
När: Lördag 12 December 22.00.

Inga kommentarer: