tisdag 9 december 2008

Sundsvall railstyle
Då var helgen i Sundsvall över och man är tillbaka i Åre. Blev en riktigt kul helg. Åkningen gick åt helvette haha men vad spelar det för roll när det var sjukt mycket polare som var med och shreddade. Ölen slank ner som dom brukar så kan ju bara summera helgen som en fin dimma!

gap bs180 switch nosepress. Efter denna skulle jag göra samma fast med en shifty och det resulterade i att jag nu sitter här med en spricka i ett revben.


Jonas Mattson dominerade tävlingen på hemmaplan vilket var jävligt kul, han tog hem hela skiten och även highjump tävlingen. Oskar kom 2:a och Blaze kom 3:a! Yeah!


Tina kom lite överaskande "bara" 2:a hehe. Första gången hon inte vinner tror jag. Hon hade som jag en riiiiktigt dålig dag. Glad ändå! Kul med så många tjejer med.


Erik Nygård i sitt esse! här har han just ramlat av stolen och slagit bakhuvet i hampus tv-bänk


Jonte och Hampus


Erik och dj_micke


Erik peppad efter att någon slängt ut tv:n ut genom hotellrummet, helt jävla sjukt!


Bakisdag i hampus lägenhet! då kommer jultomten!


Tack Mojo för ett kul event! Peace!

4 kommentarer:

luigi sa...

du vet inte vart jag kan hitta css - left behind (80 kidz remix)?

Niklas Byström sa...

Tjenare! jag hade postat den här på bloggen tidigare men nu värkar den länken vara offline. vad har du för mail så kan jag skicka över den. Peace!

say lajs sa...

sedärja! mywifeisbuttugly@gmail.com eller lisasundqvist_@hotmail.com.

lyckofabriken sa...

hej nicke!
jag vill bara berömma dig ännu en gång för en sjukt bra blogg och för att du gör inspirerande filmer! det känns som om snowboardmedia inom sverige sett ganska likadant ut ett bra tag nu, men det du levererar visar på både åkglädje och fantasi!

PEPP! SES RUNT NYÅR I ÅRE! /ELINA