söndag 14 december 2008

Skullfilms Legacy Boxset !!!!!

Tjenare allihopa! Jävligt länge sedan jag postade någonting men har inte haft tid att sitta framför datorn. Har blivit mycket åkning och sedan har jag jobbat kväll/natt hela helgen så varit sjukt seg!

Chris filmar Tobbe Karlsson:

Fick ett telefonsamtal från Chris Thelin som jag hade skullfilms med tidigare och nu har han äntligen rippat alla dvd:s så dom ligger som en torrent på www.extremebits.org . Tror att dom flesta redan har en användare där då det är det bästa stället att tanka ner snowboard filmer m.m. Har ni inte en användare tar det 1min att regga en så in och gör det nu!

Så här heter Torrent filen: SkullFilms.Legacy.Boxset.H264.DVDrip

Gå in på "browse" sen klickar ni i snowboard och "filter" så ligger den långt upp på listan.

Torrent filen innehåller filmerna:

Fe ReaL 1999-2002
A.M.M.O 2003
PlayBack 2004
Frienemies 2005

Åkare som varit med:

Niklas Byström, Mattias Rönnholm, Hampus Mosesson, Jakob Willhelmson, Oskar Nilsson, Martina Larsson, Johan Airijoki, Kim Carlsson, Jonas Gustavsson, Anton Gunnarsson, Kim Zemren, Jonas Carlson, Christofer Thelin, Kristoffer Hultgren, Tobias Bergdahl, Peter Johansson, Simon Fossheim, Chris Chance, Kalle Ohlson, Hans Åhlund, Ronnie Andersson, Erik Nygård, Johan Wislander, Mikael Franzon

Chris Thelin vid kameran:


Håller på och filmar förfullt till nästa episod av Byssa's tv-åre blogg. Var i förrgår och tog massa shots när Tobbe Karlsson, Chris Sörman och Ludde Lejkner skulle shredda en is wallride, tyvärr var kicken för mjuk så vi sköt upp det till idag istället, grabbarna var lite för bakis och misspepp så blev ingenting av det. Synd för att Anders Neuman hade nog fått en jävligt smoth bild på det. Jag filmade säkert en timme med smotha lifestyle och scenic shots men nu när det inte finns något trick därifrån så är dom inte så mycket att ha hehe. Imorgon ska jag, Tina, Jonte och Noa Gadelius ut och filma något trärail, kan nog bli nice.

Peace!

Inga kommentarer: