tisdag 2 december 2008

Byssa's tv-åre blogg smyg PREMIÄR!

Välkommen till Niklas "byssa" Byströms första episod av den nya tv-åre bloggen. I episod#1 får vi följa med under två dagar uppe i Rödkullen. Backarna hade inte öppnat ännu så vi körde på boxarna som senare ska upp i parken. Blev två dagar med ett skönt gäng och grymt kul för-säsongs åkning. 

Några av liftarna har nu öppnat här i Åre så jag sticker ut med kameran och polarna efter nya missions till nästa avsnitt.

Enjoy! / byssa

OBS: Vill ni se den i fullscreen och HD så klicka här: VIMEO

Byssa's tv-åre blogg episod#1 from Niklas Byström on Vimeo.

Med inspiration från den mycket populära video bloggen ”Sunday in the park” som är filmad i Bear Mountain i USA och som släpps regelbundet på Transworld snowboarding’s hemsida så har jag nu under en tid funderat på att släppa en svensk motsvarighet.

Själv kommer jag att befinna mig i Åre under hela säsongen så då tyckte jag att det passade bra med en Åre video blogg. Snowboard scenen här verkar fått lite ny fart och denna blogg kommer säkert kunna peppa upp fler kids till att vilja slänga på sig brädan. Byssa’s tv-åre blogg kommer med ca: två avsnitt varje månad. Det kommer synas många redan välkända åkare men även en heldel nya up and comers!

Jag har inlett ett samarbete med Tv-Åre så att avsnitten kommer att visas på deras tv kanal men även på många andra håll ute på webben.

3 kommentarer:

rikardlilja sa...

Bästa bloggen på länge!
Så jäkla skönt att du lägger upp musik så att jag slipper leta själv!

lyckofabriken sa...

MEN KÖÖÖÖÖÖÖNG!!! JÄVLA PEPP-VIDEO! ska man måsta flytta till åre eller??? /elina

Simon sa...

Fyyy fan vad kul! Vill också åka...NU! Fan Byssa, det märks att du var the teacher's pet uppe i tärna. =)
Värsta entrepenören!
God jul i förtid...