söndag 29 mars 2009

Burton Night Invation m.m.Rail tävlingen var uppbyggd i parken som ligger nedanför Åre torg, arrangörerna hade fått till det riktigt bra och hela inramningen på tävlingen var smoth! Boardstore åkarna som var på platts körde på riktigt bra och Martina Larsson blev 2:a i dam klassen, Tove Holmgren kom 1:a med riktigt bra åkning i finalen. Jag har aldrig sett en så hög standard på tjej åkningen i någon rail tävling förut. Både tove och tina körde 270, 180, fs boardslides m.m. på downrailen och båda imponerade stort.

Grabbarnas final innehöll också grymt bra åkning, alla tio som kom till final körde på bra. Även i grabb finalen var det Boardstore åkare som höll fanan högt! Den som tog hem första plattsen var Blayze Bramwell som imponerade som vanligt med hög standard på tricksen och alltid lika klockrent avslappnad stil, Blayze kommer representera boardstore framöver. Jonathan Gadelius plockade hem priset Burton Inovation som domarna Hampus Mosesson, Jacob Wilhelmsson och Tommy Sällström valt ut för bäst inovativ åkning, även Jonte ny på boardstore teamet. Jonas Mattson som också kommer representa boardstore var även han i final och körde på ritkigt bra. För min egen del gick det helt ok, jag vann kvalet och då gick åkningen riktigt bra men sedan i finalen så klantade jag till det på det mesta hehe.

Klicka på länken för att kika in en film från tävlingen:
http://www.tacky.se/snowboard/video/?id=118317

Teka gör sig i ordning innan hon ska ut och shredda:


Förra veckan var James Holm här uppe och gjorde ett foto jobb för Magasin Åre, vi körde några missions med lysrör som han sprang runt med på bilderna för att göra coola ljus efekter, blev ritkigt balla bilder så dom kommer ut i magasin Åre nästa vinter. Vi som åkte var jag, Gurra Een och Jonte Nilsson. James hade med sig en Audi Q7 med en Diesel V12. Bilen gick lös på sanslösa 1,5 mille. Grymt bra vrid i den kan jag lova hehe


Missions:


Inga kommentarer: