onsdag 14 januari 2009

Byssa's tv-åre blogg episod #3 äntligen ute!

Vi har haft det riktigt kämpigt med vädret här uppe i Åre. Riktigt varma dagar har växlats med minusgrader så det har varit riktigt hårt i backarna. Nya avsnittet är trots den dåliga perioden i backarna det absolut roligaste. Kan inte bli tråkigt när polarna är och shreddar i Åre! Parken är riktigt bra men somsagt så har inte vädret varit det bästa för att få så mycket på videobanden men det kommer mera och har redan massa kul shots till #4. Har varit ett stort glapp mellan episod #2 och #3, har som mål att avsnitten ska komma lite mer regelbundet men ibland kan det bli svårt att hinna.


Byssa's tv-åre blogg episod#3 from Niklas Byström on Vimeo.

Aight!

2 kommentarer:

Simon sa...

Jävligt kul! åk pepp som fan! Tur att alperna inte ligger så långt bort, fast synd att det är en och halv månad med stenhårt plugg mellan mig och dem... =(
Jaja... åre verkar ju mer och mer lockande för varje klipp du lägger upp. Hälsa tösen!

fridens

lulleeyo sa...

Heeyy yoo byssa!! har vart mkt uppdaterad på din blogg och har märkt att du har gryyymmmt clean musik smak tänkte ifall att om du andvänder spotify om du kunde posta en länk med dina playlists om du skulle vart shysst? lägg gärna svaret här under mitt inlägg lr så kan du posta mig om det nu går? pz keep the good work going!!!