tisdag 27 januari 2009

byssa's tv-åre blogg episod #4 UTE NU!!!


byssas tv-åre blogg episod#4 from Niklas Byström on Vimeo.

Som ni säkert har sett i dom andra episoderna så har vädret här i Åre inte varit det bästa. Nu fick vi äntligen en riktigt fin dag med blå himmel och en klockren park. Jag stack ut med kameran och ett gäng polare och shreddade hela dagen. Vi ses i nästa avsnitt!

Shaka!

torsdag 22 januari 2009

Team chef Boardstore.se



Jag har nu en tid pratat med boardstore och vi kom nyligen överens om att jag kommer ta över som team manager på Boardstore. Jag kommer även att representera som åkare på teamet. Jag är riktigt peppad över uppgiften och jag kan lova er att det kommer hända saker! Jag har många tankar och ideer som jag vill göra med teamet så ska bli en kul tid framöver!

Här är det nuvarande snowboard teamet på www.boardstore.se

Jonas Hagström:


Nils Arvidsson:


Ludwig Lejkner:


Jonte Edvardson:


Gustav Een:


Martina Larsson:


Micke Sandy:


Niklas Byström:



WWW.BOARDSTORE.SE

onsdag 21 januari 2009

jävla skit!

Idag var sista dagen då jag och håkan skulle filma in en massa shots i parken. Vädret var helt ok men fortfarande inge snö så det är isigt värre. Vi åkte inte ens ut i backen då håkan fortfarande känner sig krasslig. Vi tankade ner Skate 2 till min xbox360 igår, idag har vi provat bränna ut det 5gånger utan att det funkat, så här är stämningen i min lägenhet justnu:

tisdag 20 januari 2009

fucking skiiiiers



Idag var dagen då det stora dumpet skulle komma så Onsdagens åkning skulle bli epic! men har mest varit orkanvindar hela dan så den snö man sett på himlan har flygit uppåt inte neråt som vi hoppats på. Idag var vi ganska bakis från måndagens utgång. Håkan vaknar upp med feber och vi satt mest inne i lägenheten och tog det jäkligt chill. Mot eftermiddagen så kände sig håkan bättre så vi stack ner på holliday club och fixade skidor. Håkan hade aldrig stått på ett par skidor förut så han var riktigt nervös då vi drog bort till kvällsåkningen i hamre backen borta i duved. Trots att det fortfarande var sjuka vindar så shreddade vi på, var förjävla roligt då det var sjukt länge sedan jag stog på ett par skidor. Håkan gjorde det grymt bra för att vara första gången, skulle han köra någon vecka till så hade han nog varit sponsrad på skidor med hehe. Vi hann bara köra något åk innan liften la ner så vi får testa någon annan dag. Jag hade tänkt filma våra skills men i dethär vädret så var det absolut ingen ide. Nästa gång ska vi nog testa på parken hehe. Klockan är i skrivandets stund ca: 24 och håkans feber har kommit tillbaka, tempen ligger nu på 39grader så hoppas att han blir frisk tills imorgon då det blir våran sista dag att hinna få några shots innan han sticker tillbaka till dalarna.









Haha Rapid Fire!!!


måndag 19 januari 2009

Skitväder!

Fyfan vad det är kasst väder här i åre nu. Kristoffer "håkan" Hultgren är och hälsar på, vi hade tänkt filma järnet nu i några dagar men vädret är inte på våran sida. Det värkar dock som om det ska snöa imorgon och sedan bli sol på onsdag så då får vi kanske lite gjort. Jag är riktigt sugen på sticka ut och filma, fick mitt nya Century Optics fisheye för någon dag sedan så ska bli kul att inviga det, mitt gamla var riktigt kasst.

Jag och håkan sitter här och deppar över vädret och kikar in massa klipp på internet:



Älskar den här videon till Fever Ray's debut album. Karin Dreijer som hon annars heter är som ni kanske känner igen sångaren i The Knife.



The Sound of Arrows - M.A.G.I.C. (Mini-video) from The Sound of Arrows on Vimeo.

onsdag 14 januari 2009

Byssa's tv-åre blogg episod #3 äntligen ute!

Vi har haft det riktigt kämpigt med vädret här uppe i Åre. Riktigt varma dagar har växlats med minusgrader så det har varit riktigt hårt i backarna. Nya avsnittet är trots den dåliga perioden i backarna det absolut roligaste. Kan inte bli tråkigt när polarna är och shreddar i Åre! Parken är riktigt bra men somsagt så har inte vädret varit det bästa för att få så mycket på videobanden men det kommer mera och har redan massa kul shots till #4. Har varit ett stort glapp mellan episod #2 och #3, har som mål att avsnitten ska komma lite mer regelbundet men ibland kan det bli svårt att hinna.


Byssa's tv-åre blogg episod#3 from Niklas Byström on Vimeo.

Aight!

lördag 10 januari 2009

Byssas mammas nya kille mix Del3



Här kommer min sista mammas nya kille mix. Hade gjort dessa mixar någon gång i sommras och nu känner jag att jag inte har tid att göra fler! Hoppas ni gillat dom! Vill ni lyssna hur det går för mangan och dom andra så kan ni tanka ner alla avsnitt genom P3:s podcast.


Byssas mammas nya kille mix Del3 <--- Lyssna eller ladda ner!!


Här kommer ett filmklipp på Patrik från PDOL. När jag var inne på youtube filmen så såg jag att det var snowboard filmaren Pierre Wikberg som lagt upp klippet.

LEDIG????



Shit vad det var länge sedan jag postade någonting här på bloggen. Har varit riktigt fullt upp här över jul/nyår men nu börjar det äntligen lugna ner sig. Har varit några riktigt roliga veckor här uppe, mycket polare som hängt ut och familjen han även kika förbi några dagar. Ledig är någonting jag verkligen inte varit, har jobbat nästan varje dag med taxin och kört flera monster pass 17-05 så har blivit svårt att hinna sitta framför datorn.

Nyår blev en riktigt fylleslag! Dagen började med att jag och Danne stack ut i backen för att hooka upp med boysen i backen och köra after ski rundan. Vi åkte runt på så många after ski ställen vi han och det slutade med att vi fått i oss 8st öl och två shots, blev en intressant åktur från hummel stugan ner mot den sista ölen på Tott. Vi blev tillslut ett ganska stort gäng så vi var säkert 15pers. Klockan 16 stegade jag och danne in i min lägenhet och då höll brudarna på med maten för fullt, kanske inte så nöjda med att vi redan var ganska draigon. Efter en trevlig middag så bar det av ner till Oliven nere på torget där Jamiey är köks chef. Efter Oliven är det svart! vi var tydligen på Dahlboms också?

hittade en bild på facebook:


Martin och rikard på oliven:


Afterskirundan, zemren, blayze, och en skön dude jag tappat namnet på:


Danne:


Kim och Kim i samma mundering:


Jake the snake:


Har varit riktigt skönt i backen vissa dagar, vädret har dock varit riktigt växlande och nu så har det tyvärr regnat i 2dagar och sedan blivit minus. NHL uppe i bräcke är det som gäller nu :(. Hoppas på snö så det kan bli mjukt och skönt igen.

Tina, rikard, martin och jag en dag i bräcke:


Har somsagt jobbat sjukt mycket på taxin. När man är i stort sett 12h om dagen nere på torget så ser man ganska mycket kul, har fått se riktigt många roliga saker men även en heldel skit. En kväll för en vecka sedan så såg jag en kille ramla ner från räcket på dahlboms på torget, 3m fritt fall ner i asfalten. Ambulans kallades dit och jag hörde att han klarat sig ganska bra med en krossad höft.

En annan sak man ser mycket av är cleana bilar. Här en 300C limo, lägg märke till vädret:



vädret dagen efter:



Hade!